Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Noi nu avem presiune“ FC Viitorul joacă astăzi cu FCSB un meci cât un campionat

ro

24 Apr, 2017 00:00 3554 Marime text
Rămasă pe locul doi în ierarhia Ligii 1, după ce a treia clasată, Dinamo, a remizat în deplasare, 2-2, cu CSU Craiova, FC Viitorul susţine diseară, de la ora 20.30, în deplasare, un meci decisiv cu liderul FCSB, pe care, cu o victorie, îl egalează la puncte.
 
Chiar dacă nu au ca obiectiv titlul de campioană, jucătorii lui Gică Hagi sunt atraşi de această realizare, sperând până la final. În urma meciului din această seară, din etapa a şaptea a turneului play-off, în funcţie de rezultatul care se va înregistra, suspansul se poate prelungi sau FCSB se poate distanţa decisiv. În acest moment, clasamentul este următorul: 1. FCSB - 37p, 2. FC Viitorul - 34p, 3. Dinamo - 33p, 4. CFR Cluj - 33p, 5. CSU Craiova - 28p, 6. Astra Giurgiu - 26p. Sâmbătă, CFR Cluj a învins Astra în deplasare cu 1-0.    
 
„Steaua are un lot foarte valoros, e singurul club din România care-şi permite să cumpere jucători. Noi formăm fotbalişti. Jucătorii lor au o mai mare experienţă, dar avem şi noi atuurile noastre. E mult talent la noi în echipă, în club, pentru că acesta e conceptul meu. Se vede şi în jocul echipei. Indiferent de adversar, noi încercăm să jucăm şi avem o evoluţie plăcută. În ultima perioadă, am ajuns să avem şi rezultate, ceea ce e foarte bine. Am ajuns să ne batem cu cele mai bune echipe din România pentru a ieşi campioni, folosind jucători foarte tineri. Noi nu avem presiune, dar la ceilalţi, dacă nu câştigă, e panică. Echipe precum FCSB sau Dinamo sunt obligate de istorie să fie cele mai bune. Suntem mândri de cele realizate până acum, dar trebuie să o arătăm şi în teren, luni, cu FCSB, o echipă care aspiră din naştere să fie campioană“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. 
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii