Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi continuă proiectele de suflet Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și FC Viitorul

ro

31 Mar, 2017 14:55 2323 Marime text
După conferința de presă susţinuă ieri seară, Ghoerghe Hagi a ţinut să puncteze două aspecte relevante pentru activitatea pe care o desfăşoară. 
 
Acesta a precizat că în România va continua proiectul de suflet Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și FC Viitorul cu obiectivul de a forma tineri competitivi și a încerca să devii cel mai bun prin muncă. "Nimeni nu se naște cel mai bun, doar devii cel mai bun prin muncă" - este deviza lui Gheorghe Hagi.
 

 "Având în vedere că orice opinii / păreri pe care le a despre fotbalul românesc sau colegi sunt considerate atacuri, înțepături, interpretate că aș avea anumite interese etc. am luat decizia ca cel mai bun lucru pe care să-l fac pe o perioadă nedeterminată este să nu mai vorbesc. În continuare rămân deschis comunicării cu dumneavoastră, însă doar despre proiectele în care sunt implicat. Totodată, vă transmit foarte clar că nu vizez vreo funcție administrativă sau tehnică legată de destinele fotbalului românesc. Pe viitor, sper să avem parte și să ne bucurăm împreună de succesele loturilor naționale ale României, creând o nouă generație care să aibă performanțe și rezultate mai bune ca ale generației noastre" - a mai precizat Gheorghe Hagi. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex moldoveanu 18 Apr, 2017 20:27 Si euuu vreau