Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanţa participă la primul turneu play-off al Naţionalelor de oină

ro

15 Jun, 2017 00:00 1869 Marime text
Federaţia Română de Oină, Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Primăria Oneşti şi CSS Oneşti organizează, în perioada 17-18 iunie, primul turneu play-off al Campionatului Naţional, pe stadionul „Energia“ din Oneşti. 
 
Cele patru echipe rămase în cursa pentru câştigarea titlului naţional la oină, Straja Bucureşti, Biruinţa Gherăeşti, Frontiera Tomis Constanţa şi CS Politehnica Cluj, vor începe primul turneu play-off cu punctele acumulate în turneul de calificare de la Cluj-Napoca. Aşadar, Frontiera Tomis Constanţa are 21 de puncte, Straja şi Poli Cluj, câte 17 puncte, în timp ce nemţenii de la Biruinţa au acumulat 15 puncte. Se joacă în sistem campionat, fiecare cu fiecare.
 
„Competiţia de la Oneşti va fi, în mod sigur, cea mai echilibrată întrecere de anul acesta. Vom asista la meciuri de un înalt nivel, practic, vom vedea la lucru tot ce are oina mai bun la nivel masculin. După rezultatele din turneul de la Cluj, toate cele patru echipe vor veni foarte bine pregătite şi vor încerca să aibă şanse la medalii până la ultimul meci din cadrul turneului II, de la Iaşi. Nu cred că putem spune că va fi o echipă favorită, orice se poate întâmpla în acest turneu“, a declarat constănţeanul Nicolae Dobre, preşedintele FRO.
 
Al doilea turneu play-off, de la Iaşi, este programat în toamnă, în luna septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii