Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul deschide astăzi seria amicalelor din Polonia (galerie foto)

ro

29 Jun, 2016 00:00 1166 Marime text
 

FC Viitorul a efectuat, ieri, prima ședință de pregătire în cantonamentul de la Gniewino (Polonia). Antrenamentul a avut caracter tehnico-tactic și s-a desfăşurat pe terenul central al luxoasei baze de pregătire „Mistral“. Constănțenii vor susține, astăzi, primul meci de verificare în cantonamentul din Polonia.
 
Adversara formației pregătite de Gheorghe Hagi va fi campioana Ciprului, Apoel Nicosia, care, în această vară, a obținut al patrulea titlu consecutiv. De altfel, Apoel Nicosia este cea mai galonată formație din Cipru, cu 25 de titluri (record) și 21 de cupe (record). Întâlnirea FC Viitorul - Apoel Nicosia este programată de la ora locală 18.00 (ora 19.00 în România), pe terenul central al bazei de la Gniewino.
 
„Primul stagiu al verii, cel de la Braşov, a decurs bine, din multe puncte de vedere. Jucătorii noi s-au integrat. Sunt mulţumit de achiziţii, se potrivesc jocului nostru şi cred că ne vor aduce un plus. Nu putem juca numai cu copii, astfel că cel mai bine e să îmbinăm tinereţea cu experienţa. Dacă vor mai pleca jucători, vom mai aduce în loc. Gabi Iancu ştie fotbal, în rest, muncă şi modestie. Am vorbit cu el şi i-am spus că, în viaţă, ambiţia face diferenţa. Trebuie să muncim împreună şi să-l readucem la nivelul său maxim, pentru că e fotbalist“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. 
 
În afară de partida de astăzi, echipa constănţeană va mai susţine în Polonia patru amicale: pe 3 iulie, de la ora 12.00 - FC Viitorul - Chojniczanka Chojnice (Polonia, Liga 2); pe 3 iulie, de la ora 19.00 - FC Viitorul - Arka Gdynia (Polonia, Liga 1 nou-promovată); pe 6 iulie, de la ora 19.00 - FC Viitorul - Partizan Belgrad (Serbia, Liga 1); pe 7 iulie, de la ora 19.00 - FC Viitorul - Drutex-Bytovia (Polonia, Liga 2). Din Polonia, FC Viitorul va pleca direct în Austria pentru o altă săptămână de pregătire centralizată (8-15 iulie). Amicalele Viitorului din Austria vor fi: pe 10 iulie - FC Viitorul - Olekdandriya (Ucraina, Liga 1); pe 13 iulie - FC Viitorul - Rad Belgrad (Serbia, Liga 1); pe 14 iulie - FC Viitorul - Anji Mahachkala (Rusia, Liga 1).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii