Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins și Sepsi Sf. Gheorghe Gică Hagi - „Suntem fericiți, se formează iar un grup frumos“

ro

04 Nov, 2017 23:57 1871 Marime text
Campioana en-titre a Ligii 1, FC Viitorul, a învins pe teren propriu, la Ovidiu, nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe cu 3-0, în etapa a 17-a a campionatului.

A fost a cincea victorie consecutivă a echipei pregătite de Gică Hagi, care ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte. 
 
În prima repriză, s-a văzut că suntem puţin precipitaţi, dar, uşor - uşor, după gol, lucrurile au început să meargă. Cine a venit la meci a plecat mulțumit acasă. Suntem fericiți, câștigăm, se formează iar un grup frumos. Sperăm să ne menținem pe linia aceasta. Vână a făcut un salt enorm. Nu mai credea în el, dar am purtat o discuție și a devenit un exemplu de unde ajunsese și unde e acum.  Ne aflăm într-un moment foarte bun, dar nu trebuie să abandonăm munca. Mi-ar plăcea să obținem calificarea în play-off din iarnă, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.  
A fost o seară rea pentru noi. Aveam speranțe pentru un rezultat bun, dar în ultima perioadă orice minge intră în poarta noastră, chiar și din noi. Ni s-a dat peste cap toată tactica. Viitorul a meritat victoria, a arătat ca o echipă candidată la titlu. Joacă frumos și are înfățișarea antrenorului ei. Am numai cuvinte de laudă la adresa acestei echipe. Jos pălăria în fața lui Hagi pentru ce a realizat, a precizat și antrenorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, Sandor Nagy.  
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii