Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul are un suspendat pentru partida cu Sportul Studenţesc

ro

06 Mar, 2013 22:42 1571 Marime text
FC Farul nu se va putea baza la meciul cu Sportul Studenţesc pe atacantul Ovidiu Stoianof, care este suspendat. În rest, lotul este valid, toată suflarea alb-albastră aşteptând un rezultat pozitiv. „Sper să începem cu dreptul. Un scor bun e foarte important pentru moralul băieţilor, dar şi pentru al nostru, al conducătorilor. Un debut de succes contează şi pentru oraş, trebuie să se vadă cât de cât o schimbare la echipă”, a declarat preşedintele FC Farul, Neculai Tănasă.
Meciul contează pentru etapa a 16-a a Ligii a 2-a, Seria Est, prima din retur, şi este programat la ora 11.00. Conform poziţiei din clasament (Sportul - locul întâi, cu 25 de puncte / Farul - ultima poziţie, cu doar nouă puncte), „studenţii” ar fi favoriţi cerţi, însă gruparea bucureşteană este minată de probleme interne. Farul încercă să speculeze dificultăţile cu care se confruntă clubul din Regie. Echipa, la care au mai rămas 15 jucători (Ormenişan, Ghinga, Patriche, Cioranu, Beţa, Ciobanu, Lung, Lungu, L. Dobre, V. Lazăr, Novac, Ferfelea, Nistor, Varga şi I. Şerban), nu mai are antrenor, la stadion apa e tăiată, iar suprafaţa de joc arată deplorabil. În plus, nu mai există medic, iar fotbaliştii, care nu mai au nici echipament şi sunt fără viză medicală, au efectuat o pregătire precară. Nu în ultimul rând, este problema stadionului care va găzdui partida. Arena „Regie” ar ieşi din calcul, însă Farul nici până ieri nu fusese anunţat unde se va disputa meciul. Deşi, în tur, „studenţii” au evoluat fie pe Dinamo II, fie pe Giuleşti, fie la Ploieşti, pe site-ul Federaţiei, pentru meciul cu Farul apare stadionul „Regie”. Surse neoficiale susţin că, în ultimul moment, s-au putea găsi soluţia terenului sintetic de la baza Federaţiei Române de Fotbal de la Buftea. FRF a anunţat însă observatorul de joc - Pompiliu Coşconea, din Buzău.
„Nu ştie nimeni nimic. Noi suntem primii interesaţi să aflăm unde vom juca, dar nu am fost anunţaţi. Poate că vom primi vestea sâmbătă, la ora 09.00. Vom merge încotro vom vedea cu ochii şi poate ne anunţă pe drum. Ne-a fost stricat şi programul săptămânal de pregătire. Noi ne-am antrenat toată iarna să jucăm, nu vrem să câştigăm cu 3-0, dar, dacă Sportul nu-şi va rezolva problemele, noi nu avem nicio vină”, a mai spus Neculai Tănasă. În tur, Sportul a câştigat cu 2-0 la Constanţa, venind tot după o pregătire sumară.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii