Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, înfrângere usturătoare cu CSMS Iaşi „Au jucat pe 10.000 de euro, dar n-au vrut să ia banii”

ro

13 Mar, 2014 00:00 2123 Marime text
FC Farul a înregistrat ieri prima înfrângere cu Ştefan Nanu antrenor. După două meciuri pe care „marinarii” le-au încheiat la egalitate, dar din care puteau scoate uşor câte trei puncte (1-1 cu CF Brăila în deplasare şi 0-0 la Constanţa cu FC Clinceni), ieri, în etapa a 19-a a Ligii a 2-a, au pierdut la scor, 0-4 (0-2), pe terenul echipei de pe locul secund, CSMS Iaşi, una dintre aspirantele la promovare. Au înscris Olah (31 - din penalty), Pălimaru (35), Herghelegiu (51) şi L. Dobre (76). Fariştii au comis mari erori la goluri, faza de la reuşita a treia (în care ieşenii au lovit nestingheriţi de două ori balonul cu capul în careu, în urma unui corner) fiind grăitoare. Nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi, Ştefan Nanu a reacţionat cu înlocuiri imediate la două dintre golurile gazdelor.

În minutul 39, după punctul de 2-0 al lui CSMS Iaşi, i-a schimbat pe Buzea şi Tothăzan, iar după ce Herghelegiu a punctat pentru 3-0 l-a înlocuit şi pe Lădaru. Pe final, gazdele puteau majora scorul, dar portarul Puia şi bara s-au opus la situaţiile lui Dobre şi Olah. Farul şi-a creat prima ocazie abia în minutul 59, când Igiroşanu a speculat o ezitare a fundaşului Creţu, a pătruns în careu, dar nu l-a putut învinge pe goal-keeper-ul advers dintr-o poziţie foarte bună, de la 8 metri. Au jucat: CSMS Iaşi (antrenor, Marius Lăcătuş) - Caparco - Radovici, Creţu, Mihalache, Ţigănaşu - Bosoi (77 Călugăru), Olah (cpt.), Dedu, Herghelegiu (71 L. Dobre) - L. Mihai II (79 Onofraş) - Pălimaru; FC Farul (antrenor, Ştefan Nanu) - Puia - Băjan, Buzea (39 Ghinea), Bumbac (cpt.), Mansur - Scărlătescu, V. Apostol, Tothăzan (39 I. Florea II), Lădaru (52 Barna) - Cr. Cristea, Igiroşanu.
 
Aştepta mai mult de la oamenii experimentaţi
 
Patronul Farului, Giani Nedelcu, nu a mai ajuns la Iaşi, urmărind partida de la Bucureşti, din faţa televizorului. Ceea ce a văzut nu i-a picat însă bine deloc. „Nişte leşinaţi. Au pretenţii financiare, dar nu sunt în stare să tragă un şut pe poartă. Aşteptam mai mult de la oameni cu experienţă precum Apostol, Cristea sau Buzea. Nu le mai dau niciun ban până nu vor câştiga un meci. Atât cu Iaşi, cât şi cu Clinceni, echipa a jucat pe câte 10.000 de euro. Se plâng de bani, dar nu vor să-i ia. Vor doar salarii, ca la uzină? Cum joacă, aşa vor fi plătiţi. Să se revanşeze sâmbătă, cu Unirea Slobozia”, a declarat, supărat, Giani Nedelcu.
 
Nicu Creţu a marcat pentru Gloria Buzău
 

În ciuda înfrângerii de la Iaşi, distanţa dintre Farul şi ultimul loc care asigură accesul în play-off, ocupat de Gloria Buzău, se menţine la fel ca înaintea etapei, de un punct, „marinarii” având noroc că şi echipa din Crâng a pierdut ieri, 1-2 (N. Creţu 75 / Bâtfoi 4, Gohoreanu 90+2) pe teren propriu cu ultima clasată, Dunărea Galaţi. Celelalte rezultate au fost: FC Clinceni - Rapid Bucureşti 0-0, Unirea Tărlungeni - Rapid CFR Suceava 0-0 şi ACS Berceni - Unirea Slobozia 1-2 (Pivniceru 23 / C. Toma 2, E. Nanu 63). CF Brăila şi SC Bacău au avut rundă liberă. Clasament: 1. Rapid - 35p, 2. Iaşi - 34p, 3. Slobozia - 31p, 4. Clinceni - 27p, 5. Berceni - 26p, 6. Buzău - 18p, 7. Bacău - 18p, 8. Farul - 17p, 9. Tărlungeni - 16p, 10. Brăila - 15p, 11. Suceava - 15p, 12. Galaţi - 10p. În etapa viitoare, FC Farul joacă la Constanţa cu Unirea Slobozia, sâmbătă, 15 martie, de la ora 11.00 (în direct la TVR3).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae t.-constanta 13 Mar, 2014 09:19 La aproape 60 de ani,nu credeam sa vad ce am vazut ieri la Iasi.Cand eram pustan,in mahala se zicea ca poti lua bataie daca nu te faci de ras.Ieri Farul s-a facut si de ras.Si de vina sunt toti,de la Giani pana la magaziner.Ne-ati facut de mehlem!Sictir blendelor!