Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eric și Florinel Coman vor fi în lotul FC Viitorul la meciul cu Apoel Nicosia, din Liga Campionilor (galerie foto)

ro

25 Jul, 2017 20:39 2513 Marime text
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a susținut în această seară, la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, conferința de presă oficială pentru meciul cu Apoel Nicosia, campioana Ciprului, contând pentru prima manșă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Apoel e o echipă puternică și are experiență competițională mult mai mare că noi în întrecerile europene, dar suntem pregătiți de acest meci și de această dublă și sperăm să mergem mai departe. Venim cu tinerețea și entuziasmul. Sperăm să fim inspirați, și eu, și echipa și să facem un meci bun. Trebuie să fim echilibrați. Va fi o dublă interesantă. Ambele formații joacă ofensiv. Miza e mare, iar cine va veni la meci se va bucura de acest meci. Tot ce se întâmplă cu noi e fantastic. Vrem să câștigăm fiecare meci. Eu m-am născut să înving și să fac performanță. Mă bucur că și o echipă din Constanța joacă un meci atât de important", a spus Gică Hagi.


În lotul FC Viitorul pentru meciul care se va juca mâine, de la oră 21.00, la Ovidiu, se vor află și Eric și Florinel Coman, doi fotbaliști care nu au evoluat în cele două meciuri de campionat susținute de FC Viitorul până acum.

"Se află la 50% din capacitate, dar sunt jucători foarte buni și, dacă jocul ne va permite, îi vom folosi cu Apoel. Arată mult mai bine ca formă fizică", a mai spus Hagi. 


După conferința de presă, FC Viitorul a susținut antrenamentul oficial pentru confruntarea de miercuri. Apoel Nicosia susținuse această ședință de pregătire înainte. Tot în cursul zilei de astăzi, echipa constănțeană a participat și la ședința foto oficială pentru sezonul 2017/2018.  

Sursa foto: 1 și galerie - ZIUA de Constanța; 2 - fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii