Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Era ultima etapă de campionat Meciul CSU Neptun - LPS Iaşi nu se va mai juca

ro

18 May, 2013 00:00 1771 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa va câştiga fără a juca ultimul meci din Divizia A, pe care ar fi trebuit să îl dispute mâine, de la ora 10.00, la Constanţa, cu LPS Iaşi.

Echipa oaspete a anunţat Federaţia că nu se va prezenta la meci, întrucât nu poate alcătui o echipă, din pricina examenelor de Bacalaureat în care sunt angrenate multe dintre jucătoarele sale, dar şi a accidentărilor (două dintre handbalistele de bază au devenit indisponibile în urma meciurile de la turneul final al Campionatului Naţional de junioare I). În aceste condiţii, victoria îi va reveni lui CSU Neptun cu 10-0, constănţencele obţinând cu această ocazie al 25-lea succes în 26 de meciuri de campionat. Echipa gazdă este deja promovată în Liga Naţională, după un sezon petrecut în eşalonul secund. În perioada următoare, conducerea clubului încearcă să găsească soluţiile financiare pentru păstrarea actualei conduceri tehnice şi alcătuirea unui lot care să facă faţă în Liga Naţională.

HCM, în semifinalele Cupei României

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, s-a calificat, ieri, în semifinalele Cupei României, întrecere care a început la Brașov. În sferturi, HCM a trecut greu de Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 25-23. Gorjenii le-au pus mari probleme constănțenilor, conducând la pauză cu 14-11, iar în prima parte a reprizei a doua distanțându-se și la patru goluri. HCM va întâlni în penultimul act, astăzi, Potaissa Turda, care a învins în sferturi Bucovina Suceava, cu 32-30 (20-13). Cealaltă semifinală, care se joacă tot astăzi, este CS Caraș Severin - Știința Bacău. În sferturi, rezultatele au fost: Caraș Severin - HC Odorhei 38-37 (19-18) și Știința Bacău - Politehnica Timișoara 30-26 (17-12).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii