Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliza Samara joacă semifinala ETTU Cup

ro

10 Mar, 2013 00:00 1425 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România, constănțeanca Eliza Samara, dispută mâine, cu echipa sa de club din străinătate, Fenerbahce Sport Kulubu, manșa tur a semifinalei ETTU Cup, în deplasare, contra formației spaniole Fotoprix Vic. 
„Ne așteaptă un meci greu. Fotoprix are două jucătoare foarte experimentate, de lot național, Matilda Ekholm și Sara Ramirez, pe care le cunosc însă foarte bine din turnee. Împotriva chinezoaicei lor nu am jucat până acum. Trebuie să fim atente”, a declarat Eliza Samara.
Managerul lui Fotoprix, Miquel Duran, îi conferă însă lui Fenerbahce clar prima șansă, prin prisma valorii lotului clubului turc și a problemelor cu care se confruntă formația sa, vicelidera primei ligi spaniole. „Meciul ne găsește în cel mai prost moment al sezonului. După Cupa Spaniei, am două jucătoare la pat, iar dacă le-aș pune să joace acum ar veni după două săptămâni în care nu s-au pregătit deloc. Întâlnim cea mai bună echipă a Europei. E o situație foarte grea pentru noi. Fenerbahce are cinci jucătoare incredibile. Antrenorul lor poate alcătui două echipe la fel de puternice și fiecare ne-ar bate. Încercăm să jucăm cât de bine putem și încercăm să aliniem o formulă cât mai bună pentru meciul de la Vic”, a spus Duran.
Returul se joacă la Istanbul, pe 23 martie. Cealaltă semifinală este TT Saint Quentin - KTS Zamek Tarnobrzeg.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii