Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii lui Hagi şi-au reluat pregătirea FC Viitorul joacă sâmbătă la Ovidiu cu CSMS Iaşi

ro

09 Feb, 2016 00:00 1772 Marime text


După cele două cantonamente întreprinse în Croaţia şi Turcia, vicelidera Ligii 1 la fotbal, FC Viitorul, şi-a reluat antrenamentele la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Constănţenii vor susţine în această săptămână meciul cu CSMS Iaşi, din campionatul Ligii 1. La antrenamentul de ieri-dimineaţă au lipsit Alexandru Buzbuchi, Romario Benzar, Robert Hodorogea, Dragoş Nedelcu şi Florin Tănase, care au primit o zi liberă în plus după ce au revenit de la lotul naţional. Sâmbătă, de la ora 18.00, FC Viitorul va primi vizita formaţiei CSMS Iaşi, în etapa a 24-a a campionatului.

Vor evolua în Israel

Pe adresa Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ au sosit mai multe telegrame de convocare la loturile naţionale. Selecţionerul de la Under-19, Andrei Spier, a convocat cinci jucători ai Academiei Hagi pentru cele două meciuri-test pe care România U-19 le va susţine, în deplasare, contra echipei similare a Israelului. Cei cinci jucători convocaţi sunt Arpad Tordai, Victor Rogoza, Dan Panait, Alexandru Cicâldău şi Cristian Ene (născuţi în 1997). Partidele amicale Israel U-19 - România U-19 sunt programate pe 15 şi 17 februarie. Reunirea lotului este programată pe 10 februarie.

Convocaţi la „Roma Caput Mundi“

Alte şase convocări au venit din partea lotului României U-18. Jucătorii vizaţi sunt Tiberiu Căpuşă, Virgil Ghiţă, Szabolcs Kilyen, Andrei Ciobanu, Ianis Hagi şi Florinel Coman (născuţi în 1998), care au fost convocaţi de selecţionerul Costel Enache pentru a participa la turneul internaţional „Roma Caput Mundi“. România U-18 va întâlni echipele Angliei, Greciei şi Italiei (echipă de amatori). Telegrama de convocare este pentru intervalul 25 februarie - 5 martie.

Sebastian Agachi, chemat la Naţionala Moldovei

O altă convocare a venit pe numele portarului Sebastian Agachi (născut în 2000), care a fost convocat la lotul naţional al Republicii Moldova U-17, în intervalul 15-20 februarie, pentru un stagiu de pregătire. Această perioadă de pregătire va avea drept finalitate un meci-test între Moldova U-17 şi Moldova U-18.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii