Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Debut strâmb pe stadionul „Farul” Viitorul, doar egal cu Universitatea Cluj (galerie foto)

ro

03 Mar, 2013 22:45 1688 Marime text
FC Viitorul Constanţa a avut un debut de an nereuşit pe teren propriu. La primul meci din 2013 susţinut în Liga 1 pe stadionul „Farul”, în etapa a 21-a, echipa pregătită de Cătălin Anghel a înregistrat doar o remiză, 1-1 (A. Chiţu - min. 65 / V. Dinu - min. 49, din penalty). Amărăciunea este cu atât mai mare cu cât echipa clujeană este una dintre contracandidatele la retrogradare ale constănţenilor, în faţa căreia victoria ar fi fost de aur.
Până la pauză, fundaşul Bălaşa, de la Viitorul, a fost de două ori aproape de deschiderea scorului, în minutele 6 şi 26. La puţine minute scurse din partea secundă, U Cluj a deschis scorul, după un penalty scos de cel care l-a şi transformat, V. Dinu, care a fost faultat în careu de Mladen. Înainte de golul egalizator al Viitorului, acelaşi V. Dinu a trimis în transversală din lovitură liberă, în minutul 60, după ce, în minutul 55, vârful gazdelor, Rusu, trimisese pe lângă poartă. Viitorul a reuşit egalarea după o centrare a lui Toşca, la care Chiţu a pus capul pentru 1-1. Până la final, fiecare dintre cele două echipe au mai avut câte o situaţie de gol: clujeanul Bucşa în minutul 78, respectiv Lazăr, în minutul 88, al cărui şut de la 30 de metri a fost reţinut cu dificultate de portarul clujean.     
Au evoluat: Buzbuchi - Bălaşa, Mladen (min. 65 Puţanu), Bejan, Toşca (min. 76 Lazăr) - Benzar, Larie, Dică - Cârstocea (min. 66 Gavra), Vl. Rusu, A. Chiţu - la FC Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel); Boşneag - Ciupe, Ninu, Raţiu, Nicola - Popa, Bucşa - Buleică (min. 69 Apostu), Hidişan (min. 81 Muzac), Borza - V. Dinu (min. 72 Dedu) - la U. Cluj (antrenor, Ionel Ganea).

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii