Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum intră spectatorii care n-au abonament la meciul Viitorul - CS Tr. Severin

ro

30 May, 2013 00:00 2625 Marime text
FC Viitorul Constanţa susţine astăzi ultimul meci din actuala ediţie a Ligii 1 la fotbal, întâlnind la Constanţa, pe stadionul „Farul”, echipa CS Tr. Severin, în etapa a 34-a a competiţiei. Partida începe la ora 20.30 şi este transmisă în direct la Digi Sport 1. Clubul constănţean a anunţat modul în care spectatorii vor intra la meci. Astfel, abonaţii vor prezenta abonamentele emise de club pentru tribuna oficială, tribuna 0 şi Tribuna 1. Pentru cei care nu deţin abonamente accesul în stadion se va face pe baza documentelor de acces tip cu titlu gratuit, care se vor găsi la casele de bilete de pe strada Primăverii astăzi, în intervalul orar 18.30 - 20.30. În stadion se intră prin porţile tribunei 1 din strada Primăverii, începând cu ora 19.00, tribuna a 2-a şi peluzele fiind închise pentru acest meci. În clasament, FC Viitorul ocupă locul 13, cu 36 de puncte, fiind ferită de emoţiile retrogradării, în vreme ce formaţia oaspete se află pe poziţia a 16-a, cu 29 de puncte, urmând a juca în sezonul viitor în Liga a 2-a.

Convocaţi la Naţională pentru preliminariile europene

Şase jucători de la FC Viitorul au fost convocaţi de selecţionerul Emil Săndoi la lotul naţional Under-21, care va demara campania de calificare la Campionatul European din 2015, care se va desfăşura în Cehia. Cei şase sunt Alexandru Buzbuchi, Alin Toşca, Mihai Bălaşa, Romario Benzar, Alin Cârstocea şi Cristian Gavra, toţi trebuind să se prezinte la lot mâine. România U-21 face parte din grupa a 6-a preliminară, alături de Germania, Irlanda, Muntenegru şi Insulele Feroe. Primul meci este programat vineri, 7 iunie, de la ora 19.45, în deplasare, contra echipei Insulelor Feroe.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • farul 30 May, 2013 11:08 cita frica poate avea hagi de eventualele bannere postate de faristi ,ca sa inchida peluzele si tribuna 2!