Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ocazia zilei sărbătorite la nivel mondial Voluntari şi membri constănţeni de asociaţie au făcut sport pentru sănătate (galerie foto)

ro

09 Apr, 2013 00:00 1460 Marime text
Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, Asociaţia „Sport pentru Sănătate” a iniţiat o campanie de informare intitulată „Alege să faci sport pentru sănătate!”. Nu numai astăzi, ci în fiecare zi. Acesta este mesajul campaniei susţinute de membrii şi voluntarii asociaţiei. Peste 15 promotori ai sportului pentru sănătate s-au întâlnit pentru a sărbători Ziua Mondială a Sănătăţii şi pentru a demara campania de conştientizare. Au alergat împreună în Parcul Tăbăcărie, împărţind fluturaşi cu mesaje despre beneficiile exerciţiului fizic asupra sănătăţii. Campania va continua cu alte evenimente sportive, în parteneriat cu mai multe organizaţii.
„Scopul nostru este să informăm locuitorii municipiului Constanţa de importanţa exerciţiului fizic şi de beneficiile sportului asupra stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Facem eforturi să atragem în această campanie cât mai mulţi parteneri, iar împreună să realizăm proiecte de interes pe această temă. De fapt, să continuăm seria de evenimente sportive cu care ONG-ul nostru şi-a obişnuit constănţenii iubitori de mişcare, de la înfiinţare şi până în prezent. Acţiunea iniţiată cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii nu este decât începutul acestei campanii, care va continua până la mijlocul lunii mai, când vă aşteptăm la următorul nostru eveniment, unul interactiv, plin de sport, sănătate şi voie bună”, a declarat Radu-Dan Andrei, preşedintele Asociaţiei Sport pentru Sănătate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii