Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, suporterii „marinarilor” fac iar miting „Singura șansă de a mai vedea fotbal la Constanța este Farul”

ro

17 May, 2013 00:00 1123 Marime text
Al patrulea miting la care participă suporterii FC Farul se va desfășura în această seară. Fanii și-au dat întâlnire la ora 18.45 la tribuna oficială a stadionului „Farul”, de unde vor merge în coloană către sediul Prefecturii Constanța, în fața căreia vor manifesta. „Cu toate că media de spectatori la meciurile de pe teren propriu ale Farului se situează în jurul cifrei de 400 de persoane, sperăm ca vineri să putem depăşi această cifră. Deşi, în urma acţiunilor noastre anterioare de sensibilizare, am primit mai multe promisiuni în sensul rezolvării problemelor cu care se confruntă în acest moment Farul, considerăm că este momentul să se treacă şi la fapte.

Tocmai de aceea intenţionăm să continuăm acţiunile de acest tip şi nu numai. Dorim să invităm toţi constănţenii să ni se alăture nu doar la mitingul organizat vineri, dar mai ales în deplasarea de la Slobozia, unde Farul are şansa de a obţine punctele care ar îndepărta-o decisiv de zona retrogradării. Membrii asociaţiei vor efectua deplasarea cu maşinile personale, cu microbuze închiriate şi poate chiar şi cu trenul. Ne dorim să fim cât mai mulţi atât vineri, cât şi sâmbătă, pentru a demonstra - dacă mai era nevoie - cât de iubită este Farul! Suntem conştienţi însă de faptul că, în cazul pronunţării falimentului în data de 3 iunie, toate aceste eforturi vor fi fost în van.

De aceea, dorim să subliniem încă o dată importanţa trecerii la acţiune! Eventuala achitare a sumelor restante până la termenul de judecată credem că ar putea schimba verdictul iniţial cu privire la instituirea procedurii de faliment. Am dori să subliniem un aspect pe care constănţenii nu îl conştientizează încă: sigura şansă de a mai vedea fotbal la Constanţa este Farul. Dacă Viitorul se va menţine în Liga 1, va disputa meciurile de acasă la Ploieşti sau la Giurgiu. Deci salvarea Farului ar asigura continuarea istoriei fotbalului constănţean, istorie ce se întinde pe mai bine de 90 de ani. Nu vom renunţa atâta timp cât mai există o şansă. FC Farul merită mai mult! Împreună salvăm Farul!”, se arată într-un comunicat al Asociației Suporterilor Farul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii