Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, FC Viitorul încheie cantonamentul de la munte şi joacă un amical

ro

24 Jun, 2016 00:00 2039 Marime text


FC Viitorul își încheie stagiul de pregătire desfășurat în Poiana Brașov cu un meci de verificare.
 
Partida este programată astăzi, de la ora 10.00, pe stadionul „Carpați“ din Brașov, contra nou-promovatei în Liga a II-a Sepsi Sf. Gheorghe. La Brașov, FC Viitorul a mai susținut alte două meciuri de pregătire: 3-1 cu FC Viitorul II și 1-0 cu Colțea Brașov.
 
La unul dintre antrenamente, jucătorii pregătiţi de Gică Hagi au avut un oaspete de seamă. Fostul mare fotbalist Gică Popescu li s-a alăturat constănțenilor și a efectuat ședința de pregătire cot la cot cu ei. La 48 de ani, fostul căpitan al Barcelonei a dovedit o formă de invidiat și a reușit câteva execuții de clasă.
 
Doi dintre fotbaliştii Viitorului, fundaşul dreapta Romario Benzar şi atacantul Florin Tănase, au fost incluşi de revista Ligii Profesioniste de Fotbal în echipa ideală a sezonului 2015/2016. Cei doi fotbalişti au fost caracterizaţi astfel: Romario Benzar (24 de ani, 31 de jocuri) - „Şi-a dominat majoritatea adversarilor. S-a remarcat şi prin jocul ofensiv de calitate, dovadă că în contul său s-au înregistrat două goluri şi patru pase decisive. Este o soluţie pentru naţională”; Florin Tănase (21 de ani, 32 de jocuri) - „A avut o creştere fantastică în ediţia 2015-2016 a Ligii 1 Orange, în care a reuşit să marcheze de 15 ori, a oferit șase pase decisive şi a scos trei penalty-uri. Liderul tinerilor jucători din campionatul trecut”.
 
În opinia LPF, echipa campionatului a fost: Florin Niţă (Steaua) - Romario Benzar (Viitorul), Cristian Săpunaru (Pandurii), Valerică Găman (Astra), Bogdan Vătăjelu (CS Craiova) - Dorin Rotariu (Dinamo), Nicolae Stanciu (Steaua), Jugurtha Hamroun (Steaua), Florin Tănase (Viitorul) - Ioan Hora (Pandurii), Denis Alibec (Astra). Antrenor - Marius Şumudică (Astra).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii