Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambii portari ai „marinarilor” s-au accidentat serios în meciul cu Chindia Farul era gata-gata să bage în poartă un jucător de câmp (galerie foto)

ro

13 May, 2013 00:00 1835 Marime text
Un fapt rar întâlnit pe terenurile de fotbal s-a petrecut sâmbătă, la Constanţa, la partida Farul - Chindia Târgovişte 4-1. Ambii portari ai echipei gazdă (titularul George Curcă şi rezerva sa, Vlad Neagu), s-au accidentat în timpul confruntării, astfel că Farul a fost la un pas să evolueze în poartă pentru restul meciului (timp de peste 70 de minute) cu un jucător de câmp! Căpitanul echipei, George Curcă, era incert și abia la încălzire s-a hotărât să fie folosit din primul minut. George are probleme serioase la călcâiul drept și nu a rezistat decât 19 minute în meciul de sâmbătă. Curcă a fost schimbat de Vlad Neagu, care a avut şi el ghinion, la faza golului Chindiei, când s-a arcuit după mingea şutată de la distanţă de Honciu. Dacă Neagu nu se refăcea şi trebuia schimbat, Farul era nevoită să bage în poartă un jucător de câmp, fiind pregătit în acest sens fundaşul central Nicolae Buzea. 

Vlad Neagu a primit îngrijiri pe gazon timp de 12 minute înainte să-şi reia locul în poartă. După meci, el s-a dus la spital, unde a fost cusut. „M-am lovit cu gura de bară, alegându-mă cu o jumătate de dinte rupt și cu o tăietură sub buză. La spital, am fost cusut la buză, iar peste cinci zile trebuie să-mi scoată firele. Nu mi-am pierdut cunoștința în urma loviturii și nu am avut probleme în restul meciului. Doctorii mi-au spus să mă antrenez şi să joc în funcţie de cum mă simt. Nu se pune problema să nu fiu apt pentru următorul meci, cel cu Unirea Slobozia”, a spus Vlad Neagu, care poartă un bandaj sub buza inferioară. „Cu un ochi râd și cu altul plâng după meciul cu Chindia. Am glezna dreaptă învinețită și nu pot călca pe călcâi. Nu pot merge. Mi-e frică să nu am fisură, caz în care trebuie să stau două - trei săptămâni cu piciorul imobilizat. M-am accidentat vineri, la antrenament. La un joc 5 contra 2, am făcut o alunecare care mi-a afectat glezna și călcâiul”, a spus amărât George Curcă.

Sursa foto: www.suporterul-constantean.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii