Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Roşca şi Cristi Stoica, în luptă pentru centura WMF Cinci constănţeni urcă astăzi în ring în gala de la Chiajna (galerie foto)

ro

31 Mar, 2017 00:00 13261 Marime text
Cinci luptători constănţeni participă la gala WMF Supreme Fights, care se desfăşoară în această seară la Chiajna. Doi dintre ei, Adrian Roşca şi Cristi Stoica, vor evolua în piramida de patru, al cărei câştigător va intra în posesia centurii WMF. Gala poate fi urmărită în direct la TVR HD, de la ora 20.00. 
 
Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu Constanţa (antrenor, Samir Regep), şi Cristi „The Legend“ Stoica, de la CS Tai-Chi-Do-Ryu (antrenor, Marcel Ilaşcu), doi sportivi care au meciuri şi în promoţia Superkombat, sunt optimişti că pot câştiga piramida, din care mai fac parte Vali Traistă şi Mădălin Mogoş
 
„Cristi a plecat încrezător. Vrem să câştigăm centura. E foarte bine pregătit, mult mai bine ca la galele Superkombat, când venise după trei ani de pauză. A lăsat o frumoasă impresie de când s-a reîntors în ring şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie. Cel mai bun să câştige!“, a declarat Marcel Ilaşcu. Cristi Stoica are o victorie la Vali Traistă, în gala Superkombat de la Mamaia, în vara anului trecut, atunci când constănţeanul a debutat în promoţia condusă de Eduard Irimia

Cântarul oficial a avut loc aseară, când s-au stabilit și primele meciuri din piramidă: Roșca - Mogoș și Stoica - Traistă. Câștigătorii se vor confrunta apoi în finala piramidei. 

A suferit mult la antrenamente 

„Sperăm să reuşim să aducem centura la Constanţa. Adrian Roşca a suferit prea mult la antrenamente pentru a nu reuşi. Este bine pregătit, am avut câte două antrenamente pe zi. Ne-am pregătit alături de cei de la CS Pontica din Constanţa“, a spus Samir Regep. 

„Am ridicat nivelul pregătirii“ 

În partidele din afara piramidei vor evolua alţi trei constănţeni, toţi de la CS Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci). E vorba de Mădălin Crăciunică, Cosmin Mărcuţă (şi ei cu partide la Superkombat) şi Ismail Tarkan. Crăciunică va lupta cu Alin Cimpan, Mărcuţă îl va întâlni pe David Crăciun, iar Tarkan îl va avea ca adversar pe Costin Dinu.

„Eu zic că Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă sunt favoriţi. Sperăm să facă treabă bună şi Tarkan, întrucât e antrenat bine şi el. Am ridicat puţin nivelul pregătirii, facem de trei ori pe săptămână sparring-partner, alături de Alex Filip, Cătălin Căşaru, Daniel Asaftei sau Ionuţ Gheorghe, şi suntem la un nivel mult mai bun acum“, a declarat Lucian Stoicoci. Prieteni din lupte de-ai celor care vor evolua la Chiajna, precum Alex Filip sau Cătălin Căşaru, vor fi şi ei la gală, pentru a-i ajuta şi sfătui.

Participare numeroasă la Cupa Keru Kento K-1 

Duminică, 2 aprilie, în localitatea constănţeană Lazu se va desfăşura o nouă ediţie a Cupei Keru Kento K-1, întrecere rezervată copiilor, juniorilor şi seniorilor. După cum a anunţat Lucian Stoicoci, vor participa 170 de sportivi, de la 26 de cluburi din municipiul şi judeţul Constanţa şi din ţară. La ora 9.30 este deschiderea oficială, iar la ora 10.00 întrecerea va începe.
 
Sursa foto: Facebook  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii