Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Samir Regep, centură neagră 4 Dan în Kempo şi diplomă de onoare, la stagiul de la Venus (galerie foto)

ro

01 Jul, 2017 00:00 6007 Marime text
Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, a condus, timp de o săptămână, stagiul naţional de pregătire de la Venus, la care au luat parte în jur de 200 de luptători, de toate vârstele, de la cluburi din întreaga ţară. 
 
La final, s-au acordat diplome de participare, iar unii dintre cei prezenţi au primit şi diplome de grad sau diplome de onoare. Printre cei astfel recompensaţi s-a numărat şi sensei Samir Regep, instructorul principal de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, care are acum 1 Dan în plus, ajungând la centură neagră 4 Dan în Kempo. De asemenea, Amatto Zaharia i-a acordat lui Samir Regep şi o diplomă de onoare.
 
Pe scara gradelor în Kempo a urcat cu o treaptă şi cel mai valoros sportiv de la CS „Bogdan Ciubotariu“, Adrian Roşca, luptătorul de 24 de ani ajungând la centură neagră 2 Dan. Totodată, de la clubul constănţean, sempai Florin Sita a devenit posesor de centură neagră 1 Dan. Alţi reprezentanţi ai grupării sportive de pe litoral au fost recompensaţi şi ei cu certificate de grad, astfel: Alexandru Regep, Nicolae Constantin - centură portocalie, Adriana RegepSamet Suliman şi Ciprian Nica - centură galbenă.
 
„Stagiul de la Venus a fost foarte bun. Am avut ce învăţa de la Amatto Zaharia. Fiecare zi a fost o nouă lecţie. Mă bucur că munca mea şi a sportivilor noştri a fost apreciată“, a declarat Samir Regep. Certificat de grad a primit şi Eric Crînguş, de la Rebel Fighters Constanţa, tânărul luptător având acum centură portocalie.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Stagiu naţional la Venus: Ionel Crînguş - centură neagră 2 Dan, Adrian Roşca - centură neagră 1 Dan în Kempo K-1 (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii