Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:08 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colosseum Tournament, la Mamaia, cu şapte meciuri România - Germania Adrian Roşca luptă cu Dung Quang pentru centura europeană! (galerie foto)

ro

22 Jun, 2017 00:00 7582 Marime text
Baza Idu din Mamaia va găzdui, pe 14 iulie, o gală de kickbox şi MMA din circuitul „Colosseum Tournament“ care se anunţă explozivă. 
 
Punctul de atracţie al evenimentului sunt cele şapte meciuri România - Germania, între care se numără şi întâlnirea dintre constănţeanul Adrian Roşca şi Dung Quang (un luptător cu origini vietnameze), care are ca miză centura europeană. În program au fost incluse 14 partide pe reguli K-1 şi un meci la MMA, între un azer şi un luptător din Republica Moldova.
 
Potrivit lui Gabriel Georgescu, promotor „Colosseum Tournament“, pe lângă Adrian Roşca, sportiv de la CS „Bogdan Ciubotariu“ (antrenor, Samir Regep), vor urca în ring alţi cinci constănţeni: Mădălin Crăciunică, Cosmin Mărcuţă (de la CS Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci), Cristian „The Legend“ Stoica (de la Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Liviu Iancu (de la Kickbox Ursoi, antrenat de colectivul asociaţiei sportive) şi Ozel Mustafa, care se pregăteşte la CS Pontica.

 Evoluează şi „fraţii Klitschko din România“ 

„O nouă gală extraordinară, în cel mai incendiar loc din România: Mamaia! Campionii României vor înfrunta luptătorii nemiloşi ai Germaniei! Puii de daci împotriva descendenţilor lui Thor!“, este prefaţat evenimentul de pe litoral pe pagina de Facebook a Colosseum Tournament. „În afară de români şi germani, vor evolua şi luptători de alte naţionalităţi. Dintre ai noştri, nu vor lipsi Amansio Paraschiv şi nici, o mare surpriză pentru România, fraţii Hurduc din Bârlad, Dan şi Vlad, care vor lupta în Naţionala României contra germanilor. Amândoi sunt blonzi, luptă la categoria -91 kg şi sunt supranumiţi «fraţii Klitschko din România»! Vrem să reuşim ceva extraordinar la Mamaia cu ocazia acestei gale. Polul de putere şi numeric este constănţean. Vrem să promovăm în mod deosebit la nivel naţional şi internaţional şi valorile Constanţei“, a declarat Gabriel Georgescu.

 „Centura trebuie să rămână la Constanţa“ 

„Adrian Roşca, unul dintre luptătorii consacraţi ai oraşului Constanţa, reprezentant al staţiunii Mamaia, va lupta pentru prima dată în istoria oraşului ca să câştige centura europeană AFSO, împotriva campionului german cu origini vietnameze Dung Quang“, este prezentarea pe care i-o face Colosseum Tournament lui Roşca. „Adrian este foarte bine pregătit şi încrezător în succes. Centura trebuie să rămână la Constanţa. Pe 14 iulie, toţi trebuie să fie alături de luptătorii litoralului. Trebuie să fim uniţi şi să demonstrăm că oraşul nostru are sportivi valoroşi. Luptăm pentru Constanţa, luptăm pentru România!“, a declarat antrenorul lui Adrian Roşca, Samir Regep.

Cine e Dung Quang 

De astăzi, Adrian Roşca se va pregăti la Ploieşti alături de luptătorii de la Dacia Martial Arts, în vederea evenimentului de la Mamaia. „Va fi un stagiu până în săptămâna dinaintea galei, când ne vom muta cu toţii la Constanţa, pentru ultima perioadă de pregătire şi pentru activităţi de promovare şi pe plan local.
 
Adversarul lui Adrian Roşca, Dung Quang, este unul dintre cei mai talentaţi tineri luptători din Germania. El s-a născut în această ţară, în care părinţii săi, vietnamezi, s-au mutat de mulţi ani. Dung Quang are un palmares bun şi vine la Mamaia să câştige, e foarte motivat“, a mai spus Gabriel Georgescu.

Gabriel Georgescu, „pe jumătate al Constanţei“

Promotorul are rădăcini constănţene şi este legat de aceste locuri. „Tatăl meu şi părinţii săi s-au născut la Constanţa şi au locuit pe strada Frigului. Eu sunt pe jumătate al Constanţei. Până pe la 14 - 15 ani, în fiecare an îmi petreceam vacanţa mare la mare, plus că veneam şi iarna. Bunicii au trecut în nefiinţă, dar mai am rude care stau în Constanţa. De fiecare dată când ajung aici, retrăiesc momente frumoase“, a arătat Gabriel Georgescu.
 
Sursa foto: Facebook 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii