Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Farul a învins FC Voluntari şi a urcat în clasament. Constănţenii se bat pentru locul trei (galerie foto)

ro

30 Mar, 2017 00:00 2513 Marime text
Echipa Under-19 de la Academia de Fotbal Farul Constanţa a câştigat partida de pe teren propriu cu FC Voluntari, din etapa a 18-a a Ligii Elitelor, scor 2-1, şi a urcat pe locul cinci în clasament, cu 29 de puncte. FC Voluntari a condus cu 1-0 la pauză, dar Academia a întors rezultatul, prin golurile marcate de Mario Gândac şi Ciprian Loloţ.
 
„Am jucat bine împotriva unei echipe foarte bune. Este o victorie care ne pune în poziţia de a ne lupta pentru locul trei. Avem de recuperat patru puncte faţă de Chiajna, care ocupă momentan această poziţie, şi mai avem opt etape. Ne vom lupta până la final“, a declarat Lucian Marinof, antrenorul Academiei Farul U-19.
 
FC Viitorul nu a jucat în această rundă la U-19, meciul ei din deplasare cu Dinamo 1948 Bucureşti fiind amânat pentru 12 aprilie. FC Viitorul se află pe locul doi în clasament, cu 44 de puncte.
 
În competiţia Under-17 a Ligii Elitelor, Academia Farul a cedat la limită în faţa formaţiei FC Voluntari (0-1) şi, după 18 etape, ocupă poziţia a opta, cu 20 de puncte. „Nu am făcut un meci foarte bun, dar, dacă aveam puţin noroc, puteam scoate mai mult. Important este să învăţăm din astfel de înfrângeri“, a declarat Gabriel Şimu, antrenorul formaţiei de pe litoral. În aceeaşi etapă, FC Viitorul a pierdut cu 0-3 disputa de pe terenul lui Dinamo 1948 Bucureşti şi se află pe locul trei în ierarhie, cu 39 de puncte.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Farul) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii