Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „de suflet“ al fostului primar Mazăre Extinderea Campusului Social „Henri Coandă“ continuă

ro

08 Dec, 2015 00:00 3723 Marime text


Campusul Social „Henri Coandă“, de pe aleea Zmeurei, se extinde. În acest sens, Primăria Constanţa a emis Certificatul de Urbanism nr. 4275, cu obiectul „Construire 10 unităţi locative modulare în municipiul Constanţa, lucrări tehnico-edilitare aferente şi organizare de şantier Campus Social Henri Coandă - zona II“.
 
 
Actul eliberat pe data de 7 decembrie de autoritatea publică locală este valabil până pe data de 7 decembrie 2016. În afara celor zece blocuri construite deja, vor mai fi amenajate alte zece, dintre care trei vor fi destinate persoanelor care au fost evacuate din alte imobile, iar celelalte, cazurilor sociale.
 
Reamintim că primele zece blocuri ale Campusului Social „Henri Coandă“ au fost construite de Shapir Structures SRL. Societatea a fost administrată de afaceristul israelian Avraham Morgenstern, cercetat sub control judiciar de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie alături de fostul primar al Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“. Morgenstern este acuzat de dare de mită, Radu Mazăre, de luare de mită şi de fals în declaraţii, iar Alexandru Mazăre, senator al României, este suspectat de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.

Citeşte şi

Licitaţie de peste 34 de milioane de lei, la RAEDPP Constanţa Extinderea Campusului Social „Henri Coandă“ continuă. Condiţii dure pentru ofertanţi (document)

Ce au decis consilierii locali referitor la Campusul Social „Henri Coandă“ (documente)

Shapir Structures SRL Firma care a construit Campusul Social „Henri Coandă”, un nou termennîn dosarul ptivind insolvența

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii