Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari a început luna martie cu dreptul Tombola „Ideea mea, norocul tău”, la o nouă ediţie

ro

05 Mar, 2014 00:00 1744 Marime text
Săptămâna trecută, a avut loc o nouă ediţie a tombolei „Ideea mea, norocul tău”, care a făcut fericiţi încă 300 de locuitori. Aceştia vor fi scutiţi de plata agentului termic pentru o lună.
 

Tombola „Ideea mea, norocul tău”, iniţiată de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a ajuns la cea de-a 26-a ediţie. Luna aceasta au participat la extragere aproximativ 9100 de tichete, dar numai 300 au fost câştigătoare. Biletele extrase dar care nu au fost valide, vor avea şanse de câştig în lunile următoare, dacă abonaţii îşi vor achita facturile la zi. La iniţiativa Primăriei Năvodari, tombola „Ideea mea, norocul tău” a fost prelungită pentru alţi doi ani. Reamintim că proiectul este unic la nivel naţional şi a fost înfiinţat de primarul Nicolae Matei în 2011, pentru a-i determina pe abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze.
 
Angajaţii primăriei, în vizită la unităţile şcolare
 
Mii de mărţişoare au fost împărţite de autorităţile din Năvodari doamnelor şi domnişoarelor din oraş. În luna femeilor, acestea au primit din partea administraţiei locale mărţişoare personalizate. Ca în fiecare primăvară, primarul Nicolae Matei a trimis doamnelor şi domnişoarelor din oraş câte un vestitor al primăverii. Mărţişoarele au fost împărţite pe străzile din oraş sau în instituţiile de învăţământ. Pentru a fi siguri că mărţişoarele vor ajunge în fiecare casă, reprezentanţii primăriei au oferit simboluri ale primăverii şi băieţilor, pentru a le dărui mamelor care îi aşteaptă acasă. Atât cadrele didactice, cât şi elevii au rămas impresionaţi de gestul autorităţilor locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii