Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lux, eleganţă şi distracţie la maximum Cum au petrecut absolvenţii la banchete (galerie foto)

ro

15 Jun, 2012 01:00 12996 Marime text
banchet-colegiulpedagogic3.jpgAbsolvenţii liceelor şi ai şcolilor gimnaziale constănţene nu vor uita curând banchetele de adio, la care s-au distrat cu colegii, prietenii şi profesorii. Destinaţiile alese pentru banchete au fost, ca şi în anii trecuţi, Dorna, Ten Hotel, Iaki, Golden Palace, Del Mar, Arena, Melody.

Şcolile de elită din municipiul Constanţa s-au întrecut şi în acest an în a organiza petreceri fastuoase în restaurante de lux, cu invitaţi renumiţi, dar şi cu preţuri pe măsura ofertei. După ce toate au fost puse la punct, respectiv DJ-ul, cameramanul şi fotograful, care au imortalizat dezmăţul de adio, tinerii şi-au făcut apariţia pe covorul roşu, gătiţi şi împopoţonaţi mai ceva ca actorii de Hollywood. Rochii elegante, pantofi de la designeri renumiţi, coafuri impecabile şi machiaj pe măsură - aşa au arătat domnişoarele în seara banchetului. Tinerii nu au fost mai prejos decât fetele. Aceştia au ales fie costume elegante de ginerică, fie ţinute sport, dar de firmă. Sălile în care s-au ţinut petrecerile au fost decorate cu flori şi baloane, că doar odată termină copilul liceul sau gimnaziul. După ce atmosfera s-a încins, tinerii absolvenţi au ieşit pe ringul de dans, unde au ţopăit până în zorii zilei.

banchet-reginamaria10.jpgRestaurantul Hotelului Del Mar din Mamaia a fost ales de absolvenţii Şcolii nr. 16, de cei ai Şcolii „Mihail Koiciu" şi de cei ai Colegiului Naţional Pedagogic Constantin Brătescu. Artiştii de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria" au celebrat sfârşitul anilor de liceu la restaurantul Golden Palace. Elevii de la Grupul Şcolar „Carmen Sylva" din Eforie Sud au petrecut la restaurantul Del Mar din Mamaia, la fel şi tinerii Liceul Internaţional de Informatică. Menţionăm că printre absolvenţii din acest an ai Liceului Internaţional de Informatică se numără şi Răducu Mazăre, fiul primarului municipiului Constanţa. Liceenii de la „Traian" au sărbătorit încheierea studiilor la restaurantul Golden Palace. Colegii lor de la Colegiul „Mircea cel Bătrân" au ales să se distreze la Ten Hotel, care aparţine omului de afaceri Nicu Terzi. Adolescenţii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu" au celebrat absolvirea studiilor liceale la Restaurantul Melody. Tot în Mamaia, la restaurantul Hotelului Iaki, au ales să facă banchetul de rămas bun tinerii de la Liceul Teoretic „George Călinescu". Staţiunea Mamaia a fost aleasă şi de elevii de la Colegiul Economic „Carol I", care au sărbătorit terminarea celor 12 ani de studii la restaurantul Golden Palace. Cel de la Colegiul Tehnic „Tomis" au mers la restaurantul Arena, iar la Restaurantul Dorna din Mamaia s-au distrat absolvenţii din clasa a VIII-a de la Şcoala „Nicolae Titulescu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii