Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lumânări şi baloane colorate, Ziua Părinţilor de Îngeri, marcată la Constanţa

ro

22 May, 2013 00:00 14442 Marime text
Şi în acest an, copilaşii plecaţi prea devreme dintre noi, vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizaţia EMMA prin Ziua Părinţilor de Îngeri, singurul eveniment din România şi cel mai mare din lume, de acest gen, dedicat memoriei copiilor plecaţi dintre noi.

Aflat la a şasea ediţie, evenimentul se va desfăşura simultan în 16 oraşe din ţară şi 4 din străinătate (Anglia, Franţa şi Germania), duminică, 26 mai, începând cu 17.30.
Părinţii, apropiaţii acestora şi susţinătorii EMMA care vor lua parte la eveniment, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, în toate cele 20 de oraşe, baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire. La Constanţa, evenimentul se desfăşoară lângă Statuia Libertăţii din Piaţa Primăriei. Organizaţia EMMA - Eternul Miracol Materna Alinare este o organizaţie neguvernamentala non-profit, neafiliată politic sau religios, a cărei activitate se desfăşoară pe baza de voluntariat, şi care sprijină familiile care trec prin drama pierderii unui copil şi, în mod special, pe cele care îşi pierd copilul înainte ca acesta să se nască, durerea acestora fiind cel mai puţin înţeleasă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ivan ileana 04 Jan, 2015 00:15 Buna ziua,ma intereseaza si pe mine baloane colorate,100 buc sau 50 buc...! As fi vrut un pret pt 100 buc si unul pt 50 buc si cât durează livrarea! Multumesc!
  • Eu 22 May, 2013 09:25 Se cheama Monumentul Victoriei, nu Statuia Libertatii. Ca punct de reper : in stanga rulotei de shaorma, parasita si apoi disparuta :)