Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment ajuns la cea de-a XI-a ediţie Societăţile constănţene, premiate de CCINA pentru calitate şi inovare

ro

25 Nov, 2013 00:00 1785 Marime text
De unsprezece ani consecutiv, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa prin Centrul Regional de Promovare a Proprietăţii Intelectuale, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci Bucureşti organizează festivitatea „Trofeul calităţii".

CCINA organizează în cursul zilei de azi, Festivitatea „Trofeul calităţii”. Evenimentul care se află la acea de-a XI-a ediţie va avea loc în sala de conferinţe a CCINA Constanţa. Anul trecut, 11 societăţi constănţene au fost premiate în cadrul festivităţii „Trofeul calităţii". Pe locul III la ediţia de anul trecut s-a clasat societatea Ostrovit SA, iar pe locul al II-lea societatea As-Plastik Rom SRL. Trofeul creativităţii a revenit societăţii Sterk Plast SRL. De asemenea, tot anul trecut, CCINA Constanţa a primit  din partea OSIM un trofeu.

Seminar, dedicat proprietăţii industriale şi inovării

După finalizarea festivităţii se va desfăşura seminarul „Noutăţi în domeniul proprietăţii industriale şi inovării la nivel naţional, european şi mondial”. Tematica seminarului va fi susţinută de specialişti din cadrul Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci Bucureşti: Inovarea în sectorul public, consideraţii urmare participării la a Şasea sesiune a Comitetului de experţi TOS-ICP de pe lângă UNECE- Palatul Naţiunilor din Geneva( Florin Popa OSIM), Brevetul European cu efecte unitare (Elena Bondar OSIM), Marca comunitară, modificări recente ale Directivei Europene privind mărcile comunitare; Exemple de transformare a mărcii comunitare sau a mărcii internaţionale în marcă naţională (Petre OHAN – OSIM), Enterprise Europe Network – acţiuni suport pentru IMM-urilor inovative în contextul noilor surse de finanţare europene (Irina Găitănaru EEN Constanţa). Moderatorul seminarului va fi Florin Popa - Coordonator naţional Centre Regionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii