Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de 10 etaje pe Aleea Murelor Cum va arăta şi cui îi aparţine

ro

21 Mar, 2014 00:00 4860 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus memoriul de preznetare al proiectului „construire imobil D+P+10 etaje – locuinţe colective”, al cărui beneficiar este Ţopa George Sebastian.

Proiectul presupune construirea unui imobil cu suprafata construita de 620.00 mp pe un teren de 1000.00 mp, cu un regim de inaltime D+P+10 E. Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietatea lui Ţopa George Sebastian prin dispozitie nr. 7192/14.12.2007 emisa de Primăria Constanţa. Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanta, str. Murelor, nr. 11, avand următoarele vecinătăţi: la Nord -  alee amenajata, la Sud - parcare amenajata Primaria Constanţa, la Est - alee amenajată, la Vest -  parcare amenajată Primaria Constanţa. Clădirea va fi construită pe cadre din beton armat şi diafragme, închideri din BCA termoizolat la exterior cu polistiren de 10 cm. Fundaţia va fi de tip radier general pe piloni. Acoperisul va fi de tip terasa necirculabilă termoizolată şi hidroizolată.

Finisajele exterioare vor fi din tencuială structurată şi colorată în culori pastel sau alb. Tâmplăria va fi din PVC cu geam termoizolant. Clădirea propusă va fi din cadre din beton armat şi diafragme cu inchideri exterioare din BCA si va avea fundatii de tip radier general pe piloni. De la cota 0.00 se vor realiza stâlpi din beton armat cu închideri perimetrale din BCA de 25 cm cu termoizolaţie de polistiren de 10 cm. Compartimentările interioare vor fi din BCA de 15 cm şi gips carton în dubla placare. Finisajele interioare vor fi din vopseluri lavabile pe plafoane şi pereţi şi parchet/ceramică pe pardoseli în camere, holuri şi camere de zi şi ceramică pe pardoseli şi pereti în băi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii