Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un lider al unei organizații municipale din ALDE a demisionat în semn de solidaritate cu protestatarii

ro

02 Feb, 2017 21:03 1618 Marime text
Președintele Organizației Municipale ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a demisionat astăzi din funcție, în semn de solidaritate cu cei care protestează, informează Agerpres.

„Având în vedere evenimentele recente declanșate de acțiunile controversate ale Guvernului sprijinit politic de coaliția PSD-ALDE și condus de Sorin Grindeanu, vă anunț că dezaprob aceste acțiuni și îmi exprim public solidaritatea cu cei peste 25.000 de sibieni manifestanți și peste 300.000 de cetățeni români din întreaga țară ce se opun acestui abuz de putere. (...) Protestul la care participă în aceste zile românii este justificat, iar acum mă alătur și eu lor. Îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme, dar din această seară voi fi și eu alături de ei în stradă!", a spus Robert Paskuj.

În vârstă de 31 de ani, el a mai spus că demisionează și pentru că vrea să facă bine celor care cred în el.

„Totodată demisionez din funcția de președinte al Organizației Municipale ALDE Sibiu, pentru că eu consider că funcțiile înalte sunt bune atunci când din acea postură poți să faci bine pentru cei ce cred în tine", mai arată Agerpres.

Liderul organizației județene a ALDE Sibiu, fostul ministru Ion Ariton, spune că această demisie nu influențează organizația.

„Gestul sau de a pleca din organizație îi aparține, iar noi nu putem decât sa-i urăm succes în cariera sa politică. Dar ar trebui să știe, chiar și la vârsta lui că un caracter puternic se vede atunci când e nevoie de muncă, nu atunci când se împart nume pe listele electorale. Nu este nici prima și nici ultima persoană care face acest gest, dar din fericire pentru organizația noastră nu se poate vorbi de o pierdere iremediabilă", a precizat președintele ALDE Sibiu, Ion Ariton, potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES.

Ariton a mai spus că Robert Paskuj a venit în ALDE în urma fuziunii cu Partidul Conservator și a fost numit, nu ales în funcția de președinte al organizației municipale Sibiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii