Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regretă declaraţiile de sâmbătă Dede Perodin „stinge" scandalul din PP-DD Constanţa?

ro

04 Sep, 2012 01:00 1691 Marime text
DedePerodin2.jpgCeea ce sâmbătă părea un scandal de proporţii în interiorul PP-DD Constanţa astăzi ia aspectul unui furtuni trecătoare. Asta fiindcă Dede Perodin, consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, care a declarat, sâmbătă, în contextul alegerilor pentru şefia Organizaţiei Municipale a PP-DD, că a primit directivă de la centru să se retragă din cursă, îşi cere... scuze. Amintim faptul că la alegerile interne de sâmbătă, Perodin a afirmat, în faţa a peste 200 de membri de partid, că se retrage din cursa pentru fotoliul de preşedinte al Organizaţiei Municipale pentru că ar fi primit, în acest sens, o directivă de la Bucureşti.

În urma scandalului creat, alegerile de sâmbătă au fost anulate, iar Marian Vasiliev, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PP-DD şi, în acelaşi timp, aspirant la fotoliul de preşedinte al Organizaţiei Municipale, s-a retras din cursă. Mâine, PP-DD va decide când vor avea loc noile alegeri pentru Organizaţia Municipală, dar de această dată nu doar pentru mandatul de preşedinte, ci de la A la Z.

Revenind, însă, la Dede Perodin, acesta ne-a declarat, ieri, că regretă afirmaţiile de sâmbătă: „Îmi cer scuze pentru tot ce am spus. Am spus la nervi totul. Cei de la Bucureşti nu s-au băgat niciodată peste noi. Presat de nervi am spus ce am spus. Dar rămân susţinătorul lui Marian Vasiliev, pe care îl sprijin necondiţionat, dacă aşa va decide şi Biroul Permanent Judeţean".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii