Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz candidat oficial la primăria Constanţa.Au fost stabiliţi candidaţii şi în oraşe şi municipii!

ro

17 Jan, 2016 00:00 3548 Marime text


Consiliul Naţional al Mişcării Populare a validat candidaturile pentru alegerile locale pentru municipii reşedinţă de judeţ, municipii şi oraşe. Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac a declarat în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa că “vicepreşedintele partidului, Claudiu Palaz va fi primarul municipiului Constanţa”! Practic Palaz a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanţa. În trecut acesta a deţinut şi calitatea de prefect al Constanţei.

Claudiu Palaz spune că va câştiga primăria Constanţa iar Mişcarea Populară se va bate cu PNL şi PSD şi în judeţ. Preşedintele MP Constanţa a mai spus că nu face niciun fel de alianţă înainte de alegeri.De altfel această recomandare le-a fost făcută membrilor MP chiar de preşedintele formaţiunii Traian Băsescu: „Nu facem niciun fel de alianţă înainte de alegeri, nu aş vrea să aud de combinaţii premergătoare alegerilor în vreo organizaţie, este esenţial pentru noi să ştim ce potenţial avem. De asemenea, de la alte partide, în mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joacă la două capete, nu ştiu dacă vor avea succes în interiorul partidelor lor şi încearcă să îşi întindă antenele şi să aibă contacte cu organizaţiile noastre, este frecventă situaţia, vă atenţionez să nu vă păcăliţi. Puneţi-vă candidaţi, nu staţi să aşteptaţi să vedeţi X-ulescu de la un partid sau altul dacă vine sau nu. Tipul acesta de joc este specific celor două partide mari”.

Mişcarea Populară şi-a stabilit şi candidaţii din judeţ!

Consiliul Naţional al Mişcării Populare a validat ieri şi candidaţii partidului pentru funcţia de primar în municipiile din judeţ şi în câteva oraşe. Astfel la Mangalia va candida din parte MP, fostul fotbalist Constantin Bîrbora, la Eforie –Doina Abdula, la Navodari – Daniel Turcu, la Medgidia – Vasile Ivanof şi la Cernavodă – Marian Sava. Până la finalul lunii ianuarie vor fi anunţaţi toţi candidaţii formaţiunii politice în judeţul Constanţa susţine secretarul general al PMP Constanţa, Daniel Turcu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii