Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre îi pasează lui Cristinel Dragomir soarta lui Ponta în campania pentru prezidenţiale

ro

27 Aug, 2014 00:00 2975 Marime text
Între primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi Victor Ponta nu ar fi existat niciun fel de conflict. Cel puţin asta susţine edilul-şef al Constanţei, care infirmă zvonurile potrivit cărora, la întâlnirea de la Tulcea de zilele trecute, ar fi existat un scandal care s-ar fi soldat cu reproşul lui Mazăre la adresa premierului.

Astfel, potrivit unor surse, Mazăre i-ar fi spus premierului Ponta: „Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!“ „Ce probleme să am eu cu omul? Sigur că am discutat de campanie (n.r. electorală pentru prezidenţiale), sigur că am discutat de promisiuni, de ce trebuie să facem la Constanţa. De ce să mă cert cu omul? Nu sunt certăreţ“, a negat Mazăre zvonurile.
 
Întrebat dacă a condiţionat susţinerea lui Victor Ponta la prezidenţiale de transmiterea acţiunilor Portului, Mazăre a răspuns: „N-am condiţionat. Am discutat şi a spus că va face ceea ce a promis. Probabil că după alegerile prezidenţiale. Omul a zis: «Domne’, am să fac ceea ce am promis, pentru că cred că aşa este bine». I-am spus: «Victore, vrei să faci, bine, nu vrei să faci, iarăşi bine, nu moare nimeni»“, a mai spus primarul. Deşi este preşedintele PSD Constanţa, edilul-şef a precizat că nu se va implica în campania electorală pentru susţinerea candidatului Partidului Social Democrat.
 
„Eu niciodată nu am făcut campanie electorală. Director de campanie este domnul Cristinel Dragomir (n.r. vicepreşedintele CJC şi secretar executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa), eu nu am fost niciodată în nicio campanie director de campanie. Nu m-am ocupat eu de organizare. Ştii de ce? Nu îmi place! Cu militanţi, cu partid, cu alea. Niciodată nu mi-a plăcut“, a declarat Radu Mazăre, la ieşirea din sediul Poliţiei judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii