Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mâna deputaţilor din comisia de muncă Indemnizaţii mai mari pentru viceprimari şi preşedinţi de Consilii Judeţene

ro

06 Jun, 2017 00:00 2888 Marime text
Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor urmează să finalizeze astăzi raportul pe proiectul legii salarizării bugetarilor. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit ca termenul pentru depunerea raportului să fie 6 iunie, după care proiectul de lege va fi dezbătut şi votat în plen. 

Comisia de muncă a dezbătut săptămâna trecută mare parte din proiectul legislativ şi a adoptat o serie de amendamente. 

Printre acestea se numără majorarea cu jumătate de coeficient faţă de forma propusă de Guvern a indemnizaţiilor viceprimarilor şi ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene, dar şi acordarea unui spor de 15% din salariul de bază pentru complexitatea muncii funcţionarilor publici din Ministerul de Finanţe, Ministerul Mediului, Ministerul Muncii, Ministerul Justiţiei, precum şi din serviciile Parlamentului. 
Proiectul legii privind salarizarea unitară a bugetarilor a fost adoptat de Senat, iar Camera Deputaţilor este for decizional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioana 06 Jun, 2017 10:41 Cred ca invatamantul preuniversitar , in speta profesorii de liceu si de gimnaziu s-au lamurit cu PSD ! Sper ca pentru ultima data sa acordam incredere acestui partid !Cu toate ca majoritatea celor buni si foarte buni , titularii din acest domeniu vor arunca la cos atata munca , (definitivat, titularizare,grad 2 ,grad1 si chiar doctorat, studii anterioare temeinice facute in liceee de elita ,in facultati de stat serioase,etc ), trebuie sa fuga "mancand pamantul " de acest domeniu si sa plece din aceasta Romanie NEDREAPTA ! Ultima speranta a fost Alianta PSD -AlDE. Ce nenorociti ordinari, sa alature in grila profesorul de liceu cu necalificatii ,cu "bonele " din crese si sa-i amestece cu educatorii si invatatorii cu studii medii.. Andronescu , esti principala vinovata , sa o lasi pe Olguta sa trateze astfel pe profesorul de liceu,sa-l plaseze in grila mai jos decat asistenta medicala cu studii medii ! Plecati oameni buni ,stiu ca multi aveti oferte ,in multe tari europene civilizate ,nu mai stati pe ganduri ,pentru ca trebuie sa o luati de la capat , nu puteti accepta ultima umilinta ! Toti sunteti in concediu ,dar va permiteti asa o bataie de joc la adresa profesorului de liceu care acum este la munca (BAC),fiind ocupat aproape toata vacanta !Dragnea, Grindeanu, Andronescu, , Olguta, etc ,SA VA FIE RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!