Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune preşedintele CJC despre relaţia cu liberalii Nicuşor Constantinescu - „Nu primesc indicaţii de la Bucureşti. Am primit recomandarea să avem relaţii de prietenie”

ro

18 Mar, 2014 00:00 1801 Marime text
Mai mult sau mai puţin surprinzător, liberalii din Consiliul Judeţean Constanţa au făcut, în contextul şedinţei de ieri, notă discordantă cu social democraţii pe marginea mai multor proiecte de hotărâre. După foarte mult timp, consilierii judeţeni PNL au avut păreri diferite faţă de cele ale colegilor de la PSD, fapt concretizat în abţinerea acestora la mai multe proiecte.

Atitudinea e de înţeles, de vreme ce PNL a ieşit de la guvernare, iar în judeţul Constanţa nu a fost trasată, cel puţin oficial, o linie privind viitoarele relaţii PNL - PSD. Întrebat cum comentează noua postură a liberalilor din CJC, Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a recunoscut, la finalul şedinţei, că a fost mirat. Cu toate acestea, Constantinescu a declarat că nu are o problemă cu asta: „S-au abţinut la câteva hotărâri, este dreptul dumnealor, noi nu mai suntem în USL, nu mai avem obligaţia de a ne mai întâlni înainte (n. r. de şedinţele CJC. Eu nu am niciun fel de problemă, sunt aceiaşi colegi consilieri judeţeni, îi respect la fel de mult. Au, probabil, linie acum să voteze şi să facă o oarecare opoziţie în toată ţara”, a menţionat Constantinescu.

În ceea ce îi priveşte pe liberalii care în continuare ocupă funcţii de conducere în companii naţionale şi instituţii publice deconcentrate, Nicuşor Constantinescu a afirmat că situaţia acestora se va decide la nivel central. „Nu stabilim noi la Constanţa”, a subliniat mai marele judeţului. „N-am primit nicio indicaţie. Eu nu primesc indicaţii de la Bucureşti, după cum ştiţi. Nici domnul Mazăre. Am primit recomandarea să avem relaţii de prietenie, nu de duşmănie. Şi asta încercăm să facem”, a adăugat, la finalul şedinţei de ieri a CJC, social democratul Nicuşor Constantinescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii