Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boroianu vrea un nou CET „În Primăria Constanţa a fost un dezmăţ în ceea ce priveşte cheltuirea banilor publici“

ro

12 Jun, 2015 00:00 2347 Marime text
Liberalul Robert Boroianu a vorbit, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre modul în care vede rezolvarea problemei preţului împovărător pe care constănţenii sunt obligaţi să îl plătească pentru gigacalorie. Aspirant la mandatul de primar al municipiului Constanţa, Boroianu a criticat actuala administraţie publică locală pentru că nu a gestionat corespunzător această problemă:

„Un exemplu în ceea ce priveşte incapacitatea managerială a actualei administraţii e faptul că nu a ştiut să managerieze în niciun fel banul public. În loc să fie un gardian al banului public, în Primăria Constanţa a fost un dezmăţ în ceea ce priveşte cheltuirea banilor publici“, a declarat copreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa. Boroianu a afirmat şi că, dacă ar fi primar, ar propune crearea unui nou CET printr-un parteneriat public-privat: „Îmi doresc ca, în patru ani, în Constanţa să avem o gigacalorie la jumătate.

Prima mea propunere este construirea unui CET nou, în parteneriat public-privat. Sunt companii - chiar eu am stat de vorbă cu două dintre ele - care sunt dispuse să vină, să investească pentru construirea unui astfel de CET. Condiţia însă este ca partea de distribuţie să revină pe o perioadă de 20 de ani celui care face această investiţie. E firesc să se întâmple aşa, pentru că, timp de 20 de ani, el trebuie să-şi facă un business plan, trebuie să ştie de unde îi vin veniturile şi pe ce se bazează pentru a-şi recupera investiţia“, a explicat liberalul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii