Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Boroianu a dat în judecată filiala Constanța a Partidului Național Liberal

ro

16 Oct, 2020 00:00 2348 Marime text
 
  • Boroianu are calitatea de creditor iar PNL, filiala Constanța, de debitor . Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția civilă
  • Deputatul Robert Boroianu a fost revocat pe 6 iunie 2019, din funcția de secretar general al organizației județene a PNL Constanța și nu se mai regăsește nici pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie
 
Deputatul a dat în judecată filiala Constanța a Partidului Național Liberal.
 
Magistrații nu au stabilit un termen în dosarul 5542/118/2020* , în care Boroianu are calitatea de creditor iar PNL, filiala Constanța, de debitor . Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția civilă.

Deputatul Robert Boroianu a fost revocat pe 6 iunie 2019, din funcția de secretar general al organizației județene a PNL Constanța și nu se mai regăsește nici pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Dosarul are ca obiect pretenții ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art.1014 CPC ş.u.

Deocamdată magistrații nu au stabilit un termen în acest dosar, în care Boroianu are calitatea de creditor iar PNL, filiala Constanța, de debitor.

În sine, Ordonanța de urgență nr. 119/2007 face referire la măsurile pentru combaterea întârzierii executării obligațiilor de plată rezultate din contracte comerciale.

Art.1013-1014 Cod proc.civilă, indică o prezenţă unei creanţe certe, lichide şi exigibile, motiv pentru care solicită emiterea ordonanţei de plată prin care debitorul să fie obligat la plata contravalorii facturilor respective.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii