Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:15 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Robert Boroianu a dat în judecată filiala Constanța a PNL. Parlamentarul vrea recuperarea unor datorii

ro

29 Jun, 2020 00:00 1110 Marime text
  • Robert Boroianu a fost revocat pe 6 iunie 2019, din funcția de secretar general al organizației județene a PNL Constanța
  • Deputatul a decis să dea în judecată filiala Constanța a Partidului Național Liberal
  • Magistrații nu au stabilit un termen în acest dosar, în care Boroianu are calitatea de creditor iar PNL, filiala Constanța, de debitor
 
Deputatul Robert Boroianu a fost revocat pe 6 iunie 2019, din funcția de secretar general al organizației județene a PNL Constanța.
Din acel moment, conducerea PNL Constanța nu a mai pomenit nimic despre deputatul PNL, iar acesta din urmă a explicat doar că se va axa mai mult pe afaceri și a lăsat să se înțeleagă că oarecum “despărțirea” a fost una de comun acord.
Recent, deputatul a decis să dea în judecată filiala Constanța a Partidului Național Liberal.
Dosarul nr. 3513/118/2020 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția a II-a civilă, având ca obiect ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art.1014 CPC ş.u.
Deocamdată magistrații nu au stabilit un termen în acest dosar, în care Boroianu are calitatea de creditor iar PNL, filiala Constanța, de debitor.
În sine, Ordonanța de urgență nr. 119/2007 face referire la măsurile pentru combaterea întârzierii executării obligațiilor de plată rezultate din contracte comerciale.
Art.1013-1014 Cod proc.civilă, indică o prezenţă unei creanţe certe, lichide şi exigibile, motiv pentru care solicită emiterea ordonanţei de plată prin care debitorul să fie obligat la plata contravalorii facturilor respective.
Actualul secretarul general al PNL Constanța, Marian Crușoveanu a precizat că nu cunoaște obiectul procesului deschis de colegul lor și că până în acest moment la sediul organizației nu a ajuns nicio citație de la instanță. Vom reveni.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii