Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută 11 şefi pentru Justiţia din Dobrogea! Doar cinci magistraţi au fost declaraţi admişi. Cine sunt şi ce vor să conducă

ro

26 Apr, 2017 00:00 5056 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii numele candidaţilor judecători şi procurori care au îndeplinit condiţiile legale de participare la concursul/examenul pentru numirea în funcţii de conducere la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.
 
Conform datelor oficiale, testarea se organizează pentru ocuparea unui număr de 127 de posturi vacante de preşedinte şi vicepreşedinte la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a unui număr de 138 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
 
În circumscripţia Curţii de Apel Constanţa sunt vacante următoarele posturi: vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa (funcţie dorită de judecătorul Claudiu Iulian Răpeanu, care a fost declarat admis), preşedinte al Tribunalului Tulcea (funcţie dorită de judecătorul Răzvan Arcadiu Vitoş, care a fost declarat admis), dar şi preşedinte pentru Judecătoria Babadag. Judecătorul Vlad Andrei Ardeleanu, din Judecătoria Constanţa, doreşte să ocupe funcţia de conducere anterior precizată, acesta fiind declarat admis de către INM.
 
În continuare, se mai caută vicepreşedinte pentru Judecătoria Medgidia, dar şi preşedinte pentru judecătoriile din Mangalia şi Măcin.
 
Viorel Gabriel Teliceanu doreşte să ocupe în continuare funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Asta în timp ce Andra Georgiana Vasile doreşte să rămână prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Cei doi magistraţi au fost declaraţi admişi pentru acest concurs.
 
Funcţiile de prim-procuror pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin, prim-procuror pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag şi prim-procuror adjunct pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea au rămas nesolicitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii