Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raul Alexandru Nestor, fost magistrat al Judecătoriei Constanţa, ar putea fi detaşat la Curtea de Apel Bucureşti

ro

15 Jun, 2017 00:00 2262 Marime text
Raul Alexandru Nestor, fost magistrat al Judecătoriei Constanţa, ar putea fi detaşat la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Mâine, Consiliul Superior al Magistraturii va analiza nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 12360/2017 privind solicitarea Curţii de Apel Ploieşti de detaşare a lui Raul Alexandru Nestor, judecător la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Potrivit datelor oficiale, Raul Alexandru Nestor a fost numit judecător la Judecătoria Constanţa, prin decret prezidenţial, la data de 14 aprilie 2004. Ulterior, magistratul a plecat în capitală, la Judecătoria Sectorului 2. În octombrie 2008, Raul Alexandru Nestor a participat la concursul de promovare în funcţii de execuţie, fiind promovat de Consiliul Superior al Magistraturii la Tribunalul Bucureşti.
 
Amintim că judecătorul Raul Alexandru Nestor este cel care a respins propunerea Danei Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de arestare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu. Cererea fusese întocmită în dosarul în care fostul şef al CJC a fost ulterior trimis în judecată alături de Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii