Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost judecător de la Constanța cere să fie transferat la Tribunalul București

ro

01 Apr, 2020 00:00 2102 Marime text

Raul Alexandru Nestor, fost magistrat al Judecătoriei Constanța, în prezent judecător al Curții de Apel Ploiești, cere să fie transferat la Tribunalul București. Solicitarea se află în atenția Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Raul Alexandru Nestor a fost numit judecător la Judecătoria Constanța, prin decret prezidențial, la data de 14 aprilie 2004. Ulterior, magistratul a plecat în capitală, la Judecătoria Sectorului 2. În octombrie 2008, Raul Alexandru Nestor a participat la concursul de promovare în funcții de execuție, fiind promovat de Consiliul Superior al Magistraturii la Tribunalul București, de unde a plecat la Curtea de Apel București.
 
Amintim că pe când era judecător la Tribunalul București, Raul Alexandru Nestor a dispus arestarea preventivă a lui Adrian George Gâmbuțeanu, director general al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța. Totodată, magistratul a respins, în același dosar, propunerea DNA de arestare a fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu.
 
Citește și
 
Un dosar al DNA Constanța, suspendat azi în instanță. Detalii

Miza, un apartament în Tomis III Agent imobiliar, sub control judiciar pentru că și-ar fi păcălit o clientă

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii