Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în justiția din România. Tribunalul a decis. Soluția dintr-un dosar publicată pe Facebook

ro

05 Jan, 2018 08:54 1623 Marime text
În premieră, o instanță de judecată din România a dispus ca sentința dintr-un dosar să fie publicată și pe conturile de Facebook ale pârâților.

Decizia a fost luată de magistrații de la Tribunalul Mureș într-un dosar în care doi foști soți s-au dat în judecată.
 

”Admite apelul declarat de apelanții GC-D și G împotriva sentinței civile nr. 1955 din 7 aprilie 2015 pronunțată de Judecătoria Târgu Mureș și în consecință : Schimbă în parte hotărârea apelată în sensul că obligă pe pârâții F C D și A F S, în solidar, la plata către fiecare dintre reclamanții German Ștefan și GC-D, a câte unei sume de 5.000 lei cu titlu de despăgubiri pentru daunele morale cauzate precum și la publicarea, pe cheltuiala acestora, a hotărârii, într-un ziar local și pe conturile personale ale rețelei de socializare Facebook.
Menține celelalte dispoziții ale hotărârii primei instanțe. Obligă intimații FCD și AFS la plata către apelantul GȘ a sumei de 550 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Obligă intimații FCD și AFS la plata către apelantul GCD a sumei de 1.050 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Definitivă. Pronunțată azi 14 februarie 2017 prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței” – se arată în minuta instanței. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii