Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Cristian Ruşescu, de la Secţia 5 Poliţie Constanţa, rămâne sub control judiciar

ro

23 Jan, 2018 10:28 2654 Marime text
Gigi Cristian Ruşescu, de la Secţia 5 Poliţie Constanţa, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată de magistraţii din Judecătoria Constanţa şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Gigi Cristian Ruşescu a fost trimis în judecată, la finele lunii septembrie 2017, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Poliţistul este acuzat că, la data de 30 august 2017, în jurul orei 9.00, în calitate de agent de poliţie în cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic, în zona Gării din municipiul Constanţa, un autoturism marca Mercedes, condus de un cetăţean turc. Procurorii mai arată că poliţistul i-ar fi adus la cunoştinţă conducătorului „comiterea unei presupuse contravenţii (fapt nereal) şi i-a solicitat acestuia remiterea unei sume de bani, pentru a nu-i aplica o amendă şi a nu-i ridica permisul de conducere, persoana vătămată remiţându-i suma de 400 de lei în scopul menţionat mai sus“.

La începutul lunii trecute, Tribunalul Constanţa a admis contestaţia formulată de Gigi Cristian Ruşescu de modificare a măsurii în cadrul controlului judiciar impus, în sensul că a înlocuit obligaţia acestuia de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Constanţa (dispusă prin Ordonanţa nr. 1882/P/2017 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa), cu obligaţia inculpatului de a nu depăşi limita teritorială a ţării.
 
Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru data de 14 februarie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii