Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist din Constanța, sub control judiciar

ro

08 May, 2018 00:00 1910 Marime text
Tribunalul Constanța a dispus ieri ca Gigi Cristian Rușescu, de la Secția 5 Poliție Constanța, să rămână sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtean de Apel Constanța.
 
Gigi Cristian Rușescu a fost trimis în judecată, la finele lunii septembrie 2017, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Polițistul este acuzat că, la data de 30 august 2017, în jurul orei 9.00, în calitate de agent de poliție în cadrul Secției 5 Poliție Constanța, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit în trafic, în zona Gării din municipiul Constanța, un autoturism marca Mercedes, condus de un cetățean turc.
 
Procurorii mai arată că polițistul i-ar fi adus la cunoștință conducătorului „comiterea unei presupuse contravenții (fapt nereal) și i-a solicitat acestuia remiterea unei sume de bani, pentru a nu-i aplica o amendă și a nu-i ridica permisul de conducere, persoana vătămată remițându-i suma de 400 de lei în scopul menționat mai sus“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii