Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felicitat de Kovesi Procurorul Sadîc Zafer, numit şef de CSM. Ce secţia va conduce. Cazuri de răsunet rezolvate de magistrat

ro

02 Jun, 2017 11:19 34658 Marime text
Anunţ important de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru procurorul criminalist Sadîc Zafer, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Magistratul constănţean este un nume cunoscut în lumea juridică de la malul mării, fiind unul dintre cei mai buni criminalişti.
 
Secţia pentru procurori a CSM a hotărât numirea în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a procurorului Sadîc Zafer, pe o perioadă de 3 ani. Mandatul este valabil de ieri.
 
Procurorul criminalist Sadîc Zafer a fost felicitat pentru activitatea sa de către procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, la momentul când aceasta ocupa funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
De-a lungul timpului, procurorul a instrumentat cazuri de răsunet, cum ar fi cel al călugărului decapitat la Ghindăreşti, cel al individului din Cumpăna care şi-a ucis concubina, iar apoi i-a ciopârţit cadavrul, dar şi cazul triplului omor care a îngrozit Mangalia în 2004, în urma căruia albanezul Shyti Blenis a fost condamnat la detenţie pe viaţă. De asemenea, procurorul s-a ocupat şi de cazul crimei de la Delfinariu, când Adriana Farcaş, o tânără de 32 de ani, a fost înjunghiată de 11 ori de un individ căruia a refuzat să îi mai dea ţigări pe datorie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Demirel 02 Jun, 2017 13:13 Felicitari este omul potrivit pentru noua functie,putin cam tarziu aceasta numire dar intodeauna valoarea invinge mediocritatea!cu profesionisti ca Zafer statul se intareste si siguranta cetatenilor este pe maini bune!