Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Cogealac! Azi se decide libertatea celor cinci suspecți! (VIDEO)

ro

28 Jun, 2022 00:00 1915 Marime text
 
  • Procurorul criminalist Zafer Sadîc, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, a declarat că, la data de 20 iunie 2022, în jurul orei 18.30, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane.
  • Au coborât înarmate persoanele respective și au atacat doi bărbați din Cogealac.
 
Curtea de Apel Constanța va decide azi, 28 iunie 2022, libertatea celor cinci persoane arestare inițial în cazul crimei de la Cogealac.
 
Oricare va fi decizia de azi, aceasta va fi definitivă.
 
Reamintim că prin ordonanţa din data de 21 iunie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci persoane, acuzate pentru săvârşirea infracţiunii de omor, tentativă la omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în data de 20 iunie 2022, cei cinci reținuți au fost implicați într-o bătaie în urma căreia un bărbat a fost ucis.
 
Tragedia a avut loc în localitatea Cogealac, județul Constanța.
 
Procurorul criminalist Zafer Sadîc a declarat că, la data de 20 iunie 2022, în jurul orei 18.30, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane.
 
Un grup dintr-o comună din județul Tulcea care a venit cu un autoturism, respectiv 6 persoane, în comuna Cogealac.
 
Au coborât înarmate persoanele respective și au atacat doi bărbați din Cogealac.
 

„Le-au atacat în mod destul de violent pe cele două persoane vătămate și în timp ce încercau să se refugieze de la locul unde de lăsaseră pline de sânge pe cele două persoane vătămate, exact când au urcat în mașină să plece de la fața locului, un frate al persoaneor căzute la sol s-a enervat, a reacționat, a luat o piatră și a aruncat -o spre autoturismul cu cele 6 persoane. A spart gemul mașinii piatra, iar victima a decedat pe loc. Leziunea a fost extrem de gravă. Supectul bănuit că ar fi aruncat cu piatra și ar fi omorât-o pe victimă este reținut”, a mai spus Zafer Sadîc.   

 
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
Răfuială ca în filme!
Un bărbat a murit, în urma scandalului pornit de la pepeni, la Cogealac (VIDEO)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii