Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Captură impresionantă a poliţiştilor din Constanţa. Zeci de percheziţii. S-au deschis uşile Arestului

ro

08 Dec, 2016 11:10 3682 Marime text


În perioada august-decembrie, polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat 26 de percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări identificând la domiciliile respective peste 8000 de pachete cu ţigarete și 29.000 lei şi 2.100 euro, fiind reținute 5 persoane pe bază de ordonanțe.
 
Polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat 26 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanța, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.
 
De asemenea, în cauză, în perioada anterior menţionată, oamenii legii au depistat în flagrant 5 persoane care se ocupau cu transportul şi aprovizionarea cu ţigări, ocazie cu care s-a luat măsura indisponibilizării în vederea confiscării a 8.780 ţigarete.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 200.000 de lei.
 
În cauză, au fost reținute pe bază de ordonanțe 5 persoane, ulterior instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv față de 2 dintre acestea, iar pentru celelelate 3 a fost dispusă măsura controlului judiciar.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, faţă de 16 persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.
 
La acțiune au participat și polițiști ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Romane.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii