Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi îi spunem „La mulţi ani!“ procurorului Sadîc Zafer!

ro

09 Jun, 2017 00:00 5147 Marime text
Procurorul criminalist Sadîc Zafer, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împlineşte azi 48 de ani.
 
Zilele trecute, Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat numirea sa în funcţia de procuror-şef Secţie Urmărire Penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Mandatul este valabil pe o perioadă de trei ani.
 
Amintim că, de-a lungul timpului, procurorul a instrumentat cazuri de răsunet, cum ar fi cel al călugărului decapitat la Ghindăreşti, cel al individului din Cumpăna care şi-a ucis concubina, iar apoi i-a ciopârţit cadavrul, dar şi cazul triplului omor care a îngrozit Mangalia în 2004, în urma căruia albanezul Shyti Blenis a fost condamnat la detenţie pe viaţă. De asemenea, procurorul s-a ocupat şi de cazul crimei de la Delfinariu, când Adriana Farcaş, o tânără de 32 de ani, a fost înjunghiată de 11 ori de un individ căruia a refuzat să îi mai dea ţigări pe datorie.
 
De asemenea, nu este de omis faptul că Sadîc Zafer a fost felicitat pentru activitatea sa de către procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, la momentul când aceasta ocupa funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii