Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem lista completă a posturilor vacante CSM caută 11 şefi pentru Justiţia din Dobrogea!

ro

30 Mar, 2017 00:00 2239 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.
 
Concursului sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 127 de posturi vacante de preşedinte şi vicepreşedinte la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a unui număr de 138 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
 
Judecătorii şi procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen la Institutul Naţional al Magistraturii până la data de 14 aprilie.
 
În circumscripţia Curţii de Apel Constanţa sunt vacante următoarele posturi: vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa şi preşedinte al Tribunalului Tulcea, vicepreşedinte al Judecătoriei Medgidia. Mai departe, CSM mai caută trei preşedinţi pentru judecătoriile din Mangalia, Babadag şi Măcin.
 
Asta în timp ce în circumscripţia Curţii de Apel Constanţa sunt vacante următoarele posturi: prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, prim-procuror pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, prim-procuror pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin, prim-procuror pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag şi prim-procuror adjunct pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii