Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predare de ştafetă Răducu Popescu pleacă de la ISJ Constanţa. Vine Gabriela Bucovală

ro

24 Aug, 2015 00:00 3465 Marime text

Cu toate că delegaţia conf. univ. dr. Răducu Popescu în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Constanţa se va încheia pe data de 31 august, astăzi, la Instituţia Prefectului - Judeţul Constanța, prefectul Ion Constantin îi va înmâna Ordinul de numire în funcția de inspector şcolar general prof. Gabriela Zoia Bucovală, cea care a câştigat concursul organizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS).
 

Reamintim că MECS a desfăşurat, pe data de 27 iulie, concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al ISJ Constanţa. La concurs au participat Isabela Marcu, profesor de ştiinţe economice la Liceul Tehnic „Virgil Madgearu“, Nicoleta Bercaru, de la Şcoala Generală „Nicolae Tonitza“, Daniela Blaga, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, Gabriela Bucovală, de la ISJ Constanţa, şi Adriana Cristina Oprea, de la Liceul Teoretic „Dimitrie Leonida“.

După proba scrisă însă, Adriana Oprea, Daniela Blaga şi Isabela Marcu s-au retras din examen. Concursul a fost câştigat de Gabriela Bucovală, care a obţinut 125 de puncte din 150.

Citeşte şi

Răducu Popescu, despre Gabriela Bucovală, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa: „A dovedit încă o dată că este un adevărat profesionist“ (document)

ISJ Constanţa are un nou inspector şcolar general adjunct, iar Casa Corpului Didactic, director

Cine sunt cele cinci cadre didactice din Constanţa care se vor „bate“ pentru funcţia de şef al ISJ

Gabriela Bucovală - noul inspector şcolar general adjunct, iar Sorina Plopeanu – directorul Casei Corpului Didactic

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii