Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răducu Popescu, despre Gabriela Bucovală, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa „A dovedit încă o dată că este un adevărat profesionist“ (document)

ro

28 Jul, 2015 00:00 10238 Marime text
Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a desfăşurat, ieri, concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al ISJ Constanţa, deţinută, în prezent, cu delegaţie, până pe 31 august, de prof. Răducu Popescu.
 
La concurs au participat Isabela Marcu, profesor de ştiinţe economice la Liceul Tehnic „Virgil Madgearu“, Nicoleta Bercaru, de la Şcoala Generală „Nicolae Tonitza“, Daniela Blaga, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, Gabriela Bucovală, de la ISJ Constanţa, şi Adriana Cristina Oprea, de la Liceul Teoretic „Dimitrie Leonida“. După proba scrisă însă, Adriana Oprea, Daniela Blaga şi Isabela Marcu s-au retras din examen. „Nu a avut rost să continui“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Adriana Oprea. Concursul a fost câştigat de Gabriela Bucovală, care a obţinut 125 de puncte din 150. „A fost un examen greu“, a declarat Gabriela Bucovală. „În calitate de inspector şcolar general, voi continua activitatea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa în cele mai bune condiţii. Ne aşteaptă a doua sesiune de Bacalaureat, un concurs pentru cadrele didactice, anul şcolar. Sunt foarte multe de făcut pentru învăţământul constănţean“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Gabriela Bucovală. La rândul său, prof. Răducu Popescu a precizat: „Gabriela Bucovală a dovedit încă o dată că este un adevărat profesionist“. „Munca şi responsabilitatea sunt apreciate. Ştiu că a fost un examen foarte greu. Cred că, pe viitor, doamna Bucovală va obţine rezultate bune alături de echipa de la ISJ Constanţa şi de colegii din judeţ“, a precizat prof. Răducu Popescu. Predarea ştafetei va avea loc pe 31 august, când se va încheia delegaţia lui Răducu Popescu.

Cine este Gabriela Bucovală


Gabriela Bucovală s-a născut pe 27.06.1966. A absolvit Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Matematică. A ocupat funcţia de inspector şcolar pentru dezvoltarea resursei umane în cadrul ISJ Constanţa. La concursul organizat, în luna mai, de Ministerul Educaţiei, pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct, Gabriela Bucovală a obţinut calificativul „admis“. Potrivit declaraţiei de avere completate în anul 2014, Gabriela Bucovală nu deţine terenuri, imobile sau maşini. În anul fiscal 2013, a câştigat 36.796 de lei de la ISJ Constanţa.
 
Concursul pentru funcţia vacantă de inspector şcolar general din cadrul inspectoratului şcolar din judeţul Constanţa se organizează în baza Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al casei corpului didactic, aprobată prin OMECTS nr. 5557/ 7 octombrie 2011, cu modificările ulterioare.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Gabrielei Bucovală.

Citeşte şi

ISJ Constanţa are un nou inspector şcolar general adjunct, iar Casa Corpului Didactic, director

Cine sunt cele cinci cadre didactice din Constanţa care se vor „bate“ pentru funcţia de şef al ISJ

Gabriela Bucovală - noul inspector şcolar general adjunct, iar Sorina Plopeanu – directorul Casei Corpului Didactic

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii