Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi performanţe ale studenţilor Facultăţii de Educație Fizică şi Sport a Universității „Ovidius“

ro

19 Nov, 2014 00:00 2003 Marime text


Studenţii de la Facultatea de Educație Fizică şi Sport (FEFS) au obţinut rezultate deosebite pentru Universitatea „Ovidius“ la competiţiile naţionale şi internaţionale, la care au participat cu succes. Au muncit din greu, cu multă dăruire, pentru a fi cei mai buni, pentru a arăta lumii întregi unde este poziţionată România.


Astfel, la gimnastică aerobică, vorbim despre un boboc în facultate şi un sportiv care s-a distins prin abnegaţia cu care s-a pregătit: Dacian Bârnă. În acest an, a fost cooptat în echipa naţională, care a participat la Campionatele Mondiale desfăşurate la Cancun, în Mexic. Tânărul a câştigat medalia de argint împreună cu echipa din a cărei componenţă au mai făcut parte Oana-Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogati, Maria Bianca Becze, Maria-Bianca Gorgovan, Alina Radu, Marius Gavriloaie, Marius Petruse şi Mircea Zamfir.

Dacian Bârnă a mai adjudecat locul IV la Aerobicdance şi locul VII la perechi. Dacian nu s-a oprit aici, şi, la Campionatul Naţional, care s-a desfăşurat, recent, la Constanţa a reuşit un rezultat de excepţie prin câştigarea locului I, devenind noul campion naţional pe anul 2014. O altă studentă a FEFS, Oana Corina Constantin, cu un palmares de invidiat în anul 2014, a participat alături de Dacian Bârnă, obţinând medalia de argint în Mexic, dar şi medalia de aur (Trio: Oana Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogati); aur - Grup (Oana - Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogati, Maria Bianca Becze, Maria Bianca Gorgovan), argint la individual feminin. Oana a mai participat, în acest an, cu rezultate meritorii la etapele de cupă mondială din Japonia, Bulgaria şi Portugalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii